• Fun Media Studio - Dezvoltator website si magazin online

Fun Media Studio
Termeni si conditii Fun Media Studio
Fun Media Studio


Site-ul www.FunMediaStudio.ro este administrat de SC Fun Media SRL, cu sediul social in Craiova, Str. Doljului Nr. 15, Bloc R1, Ap. 03, Nr. Reg. Comertului: J16/2310/2008, CUI: 24817894, si are ca obiect de activitate prestarea de servicii de web development, servicii internet, web design, mentenanta, gazduire, consultanta de marketing si creatie publicitara. Prin folosirea website-ului www.FunMediaStudio.ro, precum si prin efectuarea unei comenzi, sunteti de acord cu termenii si conditiile SC Fun Media SRL, prezentate mai jos:

1. Drepturi de autor. Toate materialele, informatiile si imaginile prezentate pe acest site sunt proprietatea Fun Media si nu pot fi copiate, reproduse, modificate, vandute sau folosite in scop comercial fara ca, in prealabil, Fun Media sa nu-si fi dat acordul scris. Utilizatorii au dreptul de a distrubui o parte a continutului pe retele sociale sau alte site-uri, in scopul recomandarii sau promovarii site-ului www.FunMediaStudio.ro, dar numai impreuna cu link-uri catre paginile site-ului FunMediaStudio.ro. Totusi, Fun Media isi rezerva dreptul de a solicita eliminarea link-urilor respective, fara niciun fel de justificare, in termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Fun Media SRL nu raspunde de continutul grafic sau textual al site-urilor din portofoliu, atat timp cat acestea sunt furnizate de beneficiarul site-ului. De asemenea, site-urile din portofoliul Fun Media pot fi modificate, sterse ori inlocuite de-a lungul timpului de catre posesorii acestora, fara notificare catre Fun Media, prin urmare firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestora si nu vor reprezenta calitatea lucrarilor Fun Media.

3. Fun Media are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislatiei in vigoare.

4. Informatiile pe care utilizatorul le furnizeaza firmei Fun Media sunt necesare pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii de dezvoltare online si se supun regulilor de confidentialitate. Fun Media se obliga sa nu dezvaluie informatiile confidentiale ale clientilor sai, fara acordul acestora. Cu toate acestea, Fun Media nu poate garanta ca mesajele trimise catre www.FunMediaStudio.ro vor fi primite in forma initiala sau ca mesajul va ramane confidential in timpul transmiterii.

5. www.FunMediaStudio.ro contine link-uri catre alte site-uri (cu preponderenta cele care fac parte din portofoliul Fun Media). Fun Media nu este raspunzatoare pentru continutul acestor site-uri, functionarea defectuoasa sau informatii incorecte. Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa [email protected] .

6. Preturile afisate pe www.FunMediaStudio.ro sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Ele pot fi negociabile, mai mici sau mai mari decat cele afisate pe site, in functie de nevoile clientului sau tipul de servicii cu alte specificatii. De asemenea, pot fi modificate fara o anuntare prealabila a utilizatorilor.

Prin utilizarea acestui website se considera ca acceptati in mod automat termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina. In caz contrar, este dreptul dumneavoastra de a inceta navigarea paginilor de Internet de la adresa www.FunMediaStudio.ro.

Fun Media Studio
Politica de confidentialitate
Fun Media Studio


Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Fun Media SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati, necesare realizarii in conditii optime a proiectelor online.

Necesitatea colectarii datelor rezida din necesitatea de a inregistra domenii web in numele clientilor si conform comenzilor acestora. Informatiile furnizate de clienti sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare/administrare a domeniilor web sau partenerilor acestora.

Clientul are dreptul de a se opune prelucrarilor datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor personale. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la adresa de e-mail [email protected] .

In cazul in care observati ca parte din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati in timp util, pentru a remedia situatia.

Informatiile colectate de Fun Media vor fi folosite strict pentru dezvoltarea proiectelor solicitate de client. Nu furnizam datele dvs unor terte parti, decat cu acordul dvs.

Prin folosirea website-ului nostru, precum si prin efectuarea unei comenzi, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate si cu termenii si conditiile SC Fun Media SRL.