Skip to main content
CONTACT   |   Urmariti-ne pe

Termeni si conditii

Site-ul www.FunMediaStudio.ro este administrat de SC Fun Media SRL, cu sediul social in Craiova, Str. Doljului Nr. 15, Bloc R1, Ap. 03, Nr. Reg. Comertului: J16/2310/2008, CUI: 24817894, si are ca obiect de activitate prestarea de servicii de web design, web development, identitate vizuala, mentenanta, consultanta in marketing si creatie publicitara. Prin folosirea website-ului www.FunMediaStudio.ro, precum si prin efectuarea unei comenzi, sunteti de acord cu termenii si conditiile SC Fun Media SRL de mai jos:

1. Drepturi de autor

Toate materialele, informatiile si imaginile prezentate pe acest site sunt proprietatea Fun Media si nu pot fi copiate, reproduse, modificate, vandute sau folosite in scop comercial fara ca, in prealabil, Fun Media sa nu-si fi dat acordul scris. Utilizatorii au dreptul de a distrubui o parte a continutului pe retele sociale sau alte site-uri, in scopul recomandarii sau promovarii site-ului www.FunMediaStudio.ro, dar numai impreuna cu link-uri catre paginile site-ului FunMediaStudio.ro. Totusi, Fun Media SRL isi rezerva dreptul de a solicita eliminarea link-urilor respective, fara niciun fel de justificare.

2. Responsabilitati

Fun Media SRL nu raspunde de continutul grafic sau textual al site-urilor din portofoliu, atat timp cat acestea sunt furnizate de beneficiarul site-ului. De asemenea, site-urile din portofoliul Fun Media pot fi modificate, sterse ori inlocuite de-a lungul timpului de catre posesorii acestora, fara notificare catre Fun Media, prin urmare firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestora sau modificarile survenite intre timp si nu vor reprezenta calitatea lucrarilor Fun Media.

3. Confidentialitate

Informatiile pe care utilizatorul le furnizeaza firmei Fun Media SRL sunt necesare pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii de dezvoltare online si se supun regulilor de confidentialitate. Fun Media se obliga sa nu dezvaluie informatiile confidentiale ale clientilor sai, fara acordul scris al acestora. Cu toate acestea, Fun Media nu poate garanta ca mesajele trimise catre www.FunMediaStudio.ro nu pot fi interceptate din cauza unor factori externi, ce tin de securitatea informatica a clientului.

4. Clientii Fun Media

Site-ul www.FunMediaStudio.ro contine link-uri catre alte site-uri, cu preponderenta cele care fac parte din portofoliul sau. Fun Media nu este raspunzatoare pentru continutul acestor site-uri, functionarea defectuoasa sau informatii incorecte.

5. Preturi

Preturile si tarifele afisate pe www.FunMediaStudio.ro sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Ele pot fi negociabile, pot fi mai mici sau mai mari decat cele afisate pe site, in functie de nevoile si specificatiile clientului. De asemenea, pot fi modificate fara o anuntare prealabila a utilizatorilor.

6. Acceptarea termenilor

Prin utilizarea acestui website se considera ca acceptati in mod automat termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina. In caz contrar, este dreptul dumneavoastra de a inceta navigarea paginilor www.FunMediaStudio.ro. De asemenea, Fun Media SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislatiei in vigoare.