• Fun Media Studio - Dezvoltator website si magazin online

Fun Media Studio
Social Media Marketing
Fun Media Studio
Promovare pe retelele de socializare
Fun Media Studio


Social Media Marketing reprezinta ansamblul retelelor de socializare (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, Youtube, Tumbler etc), ce pot fi folosite pentru a promova site-ul dvs. in randul utilizatorilor acestora.
Este nevoie de un cont si de o pagina prin care website-ul si activitatea dvs. sunt prezentate si apoi promovate periodic prin posturi (imagini, texte, reclame).
Unele dintre aceste posturi, in functie de retelele sociale, pot fi impulsionate sa ajunga la un numar mai mare de utilizatori prin alocarea unor sume de bani corespunzatoare.
Astfel de impulsionari sunt campaniile platite de pe Facebook, utile atat in promovarea de ansamblu a paginii de Facebook a site-ului dvs.,
cat si a unui post anume, prin care doriti sa evidentiati un serviciu, un produs, o oferta etc.
Avantajul promovarii prin intermediul retelelor sociale consta in faptul ca reclama poate ajunge la un numar foarte mare de utilizatori,
multi dintre ei fara sa fi cunoscut in prealabil site-ul dvs. In plus, feed-back-ul vizitatorilor (comentarii, like, share etc.) poate creste rata de conversie a site-ului, dar si increderea utilizatorilor in accesarea paginii dvs.
La fel de importanta este si mentenanta acestor pagini si conturi. Postarile relativ dese si actualizate tin in permanenta clientii dvs. la curent in ceea ce priveste activitatea website-ului
si ii invita, in acelasi timp, sa interactioneze cu dvs. si sa va aprecieze mai mult produsele, serviciile sau informatiile.
Acest serviciu este inclus intr-un pachet de servicii FMS, dar v-il putem oferi independent, in cazul in care detineti deja un website si doriti promovarea acestuia pe retelele de socializare.
Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Fun Media Studio
Ce elemente poate contine oferta pentru Social Media Marketing
Fun Media Studio


• Crearea unui blog in cadrul site-ului
• Crearea unei pagini Facebook
• Crearea unei pagini Google Plus
• Crearea unui cont Twitter
• Conectarea site-ului cu conturile acestuia de pe retelele sociale
• Realizarea si publicarea pe site a 2 articole de blog pe luna si promovarea acestora pe retelele de socializare
• Publicarea pe relelele de socializare a 2 posturi pe saptamana (imagini, text, link-uri, oferte etc.)
• Raport statistici utilizatori fideli/noi si comportamentul acestora fata de site si conturile asociate