• Fun Media Studio - Dezvoltator website si magazin online

Fun Media Studio
Campanii Google AdWords
Fun Media Studio
Ce contine oferta noastra
Fun Media Studio


Google AdWords se traduce foarte simplu printr-o intrebare: “Vrei ca site-ul tau sa apara pe prima pagina a cautarilor in Google sau chiar pe prima pozitie?” Atunci apelezi la Google AdWords.

Google AdWords este un serviciu Google, care permite posesorilor de site-uri de orice fel sa-si creeze o campanie bazata pe cuvinte-cheie relevante pentru cititori si motoarele de cautare.
Cuvintele-cheie nu sunt alese la intamplare. Ele trebuie sa reflecte cat mai mult continutul website-ului si piata careia se adreseaza,
in concordanta cu obiceiurile de cautare ale consumatorilor, trendul acestora, perioada si momentul zilei in care sunt cel mai des cautate.
O campanie AdWords de succes are nevoie de oameni cu experienta si cunostinte.
Modul in care se aleg cuvintele-cheie, masura in care se aloca sumele la inceputul si pe parcursul campaniei,
relevanta si concurenta nisei in care activeaza firma, tipurile de utilizatori si momentul zilei la care ajunge reclama,
toate acestea au un impact major in succesul campaniei, dar si al ratei de conversie, in cazul magazinelor online.
Pentru ca orice buget alocat campaniilor AdWords este limitat, rezultatele, imediate sau de lunga durata, trebuie sa reflecte efortul financiar pe care il depuneti.
Uneori, aceste rezultate sunt greu de cuantificat la prima vedere, insa pozitia site-ului in motoarele de cautare este extrem de importanta pentru utilizatori,
care tind sa acorde o atentie sporita primelor pozitii pe care se situeaza site-ul cautat.
Daca intentionati sa demarati o campanie Google AdWord pentru site-ul dvs., va rugam sa ne contactati pentru sugestii, indicatii si o cotatie de pret.